NHL-joukkue Nashville Predatorsin Juuso Pärssinen jatkoi tulokaskauden tehokasta liitoaan perjantaiyönä. Hän saalisti kaksi syöttöpinnaa, kun Preds kaatoi New Jersey Devilsin 6-4.

Suomalainen on takonut tällä kaudella 34 ottelussa kasaan tehot 6+15=21.

Nashvillen erilaisiin tilastoihin erikoistuneella Twitter-tilillä kerrottiin, että seuran historiassa vain kolme tulokasta on takonut uransa ensimmäistä 20 pinnaa nopeammin.

He ovat Craig Smith, Aleksandr Radulov ja Filip Forsberg, jotka kykenivät tuohon kyseiseen rajapyykkiin 25, 29 ja 32 ottelussa.

Nashville Predators PR

@PredsPR
Per @PR_NHL: Juuso Parssinen now has 21 points (5g-16a) in his first 34 GP. Among players to debut with the Predators, only three rookies have recorded their first 20 NHL points in fewer games: Craig Smith (25 GP), Alexander Radulov (29 GP) and Filip Forsberg (32 GP).

Pärssinen oli perjantaiyön kierroksen tauottua tulokkaiden pistepörssissä jo kahdeksantena, ja siinä pitkään suomalaisista parhaana keikkunut Arizona Coyotesin Matias Maccelli oli vain pinnan (3+19=22) edellä.

Yön ottelussa Preds-pelaajista pisteille nousi myös maalin iskenyt Mikael Granlund, Juuse Saros puolestaan torjui 35 kertaa. New Jerseyn Erik Haula jäi pisteittä.