Jukurit on tehnyt kaksi mielenkiintoista kiinnitystä ensi kauden joukkueeseensa. Mikkeliläisjoukkue on käyttänyt hyökkääjä Daniel Mäkiahon, 21, ja puolustaja Hannes Häkkilän, 20, sopimusten optiot ensi kaudesta.

Mäkiaho pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Liigassa. Hän on nakuttanut 34 ottelussa tehot 6+5=11.

– Daniel on osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta ja maaleja. Tietynlainen rutiinin puute pääsarjatasolla näkyy vielä epätasaisuutena kentällä, mutta se tulee helpottumaan kokemuksen myötä, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Häkkilä on puolestaan pelannut tällä kaudella 16 Liiga-matsia. Niissä hän on kerännyt siniviivalta erinomaiset tehot 2+4=6.

– Hannes hankittiin Mikkeliin kehittymään, koska hänessä nähtiin isoa potentiaalia. Se on näkynyt alusta saakka, sillä Hannes on kiekollisesti erittäin lahjakas ja omaa erinomainen kyvyn lukea peliä: hän tietää mitä tehdä ennen kuin kiekko on lavassa. Suurimmat kehityksen kohteet ovat edelleen fysiikassa, jossa on kuitenkin jo nyt otettu isoja askeleita eteenpäin, Hakkarainen kehuu.