Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Jesperi Kotkaniemen sekä Antti Raannan tähdittämän Carolina Hurricanesin leiristä kantautui perjantain vastaisena yönä Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatun ottelun yhteydessä surkeita uutisia.

Joukkueen riveissä vasta kolme ottelua kesällä tehdyn akillesjänneoperaation jälkeen pelannut ja niissä kolme maalia iskenyt Max Pacioretty joutui jättämään pelin kesken vain viikko Hurricanes-debyyttinsä jälkeen.

Pacioretty ehti pelaamaan Columbusta vastaan vain kolme minuuttia, ennen kun mies jätti leikin kesken. Hurricanesin mukaan tuorein loukkaantuminen ei liity maalitykin vanhaan akillesjännevammaan. Tuoreimman sairausloman pituus on toistaiseksi hämärän peitossa.

Pacioretty on kärsinyt tämän ja viime kauden aikana pahoista loukkaantumismurheista. 34-vuotias tähtihyökkääjä on pelannut kyseisenä ajanjaksona vain 42 ottelua ja tehtaillut niissä 40 tehopistettä.

Paciorettyn seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus päättyy kesällä.

Hurricanes PR

@CanesPR
Max Pacioretty will not return to tonight’s game with a lower-body injury unrelated to his previous Achilles injury.