TSN:n konkaritoimittaja ja asiantuntija Bob McKenzie julkaisi aiemmin tällä viikolla tuoreimman NHL-varausarvionsa.

Toimittajan listauksessa ei yllätyksiä nähty, kun ykköseksi rankattiin kanadalaissentteri Connor Bedard, jolle ei tunnu löytyvän haastajaa omassa ikäluokassa. Bedardin takana toiseksi on arvioitu kanadalaissentteri Adam Fantilli ja kolmanneksi ruotsalaissentteri Leo Carlsson.

Samalla tuore arvio antaa hieman osviittaa siitä, ettei tulevasta NHL-varaustilaisuudesta ole luvassa suomalaisjuhlaa. McKenzie arvioi, että ykköskierroksella varataan ainoastaan HIFK:n Kasper Halttunen, joka löytyy sijalta 29. Ässien Lenni Hämeenaho on puolestaan sijalla 42., Pelicansin Jesse Kiiskinen sijalla 49. ja seurakaveri Rasmus Kumpulainen sijalla 79.

TSN:n NHL-varausarvio:

1. Connor Bedard, KH, Kanada
2. Adam Fantilli, KH, Kanada
3. Leo Carlsson, KH, Ruotsi
4. Matvei Mitshkov, OLH, Venäjä
5. Zach Benson, VLH, Kanada
6. Will Smith, KH, Yhdysvallat
7. Brayden Yager, KH, Kanada
8. Colby Barlow, VLH, Kanada
9. Dalibor Dvorsky, KH, Slovakia
10. Ryan Leonard, OLH, Yhdysvallat
–––– 
29. Kasper Halttunen, OLH, HIFK
42. Lenni Hämeenaho, OLH, Ässät
49. Jesse Kiiskinen, OLH, Pelicans
79. Rasmus Kumpulainen, KH, Pelicans