Tshekki on julkaissut leiriryhmänsä, joka valmistautuu vuodenvaihteessa järjestettäviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

A-lohkossa pelaavan Tshekin ryhmässä on vielä tässä vaiheessa mukana kolme maalivahtia, yhdeksän puolustajaa ja 15 hyökkääjää. Leiriryhmästä tulee putoamaan vielä muutama pelaajaa.

Tshekin joukkueessa suomalaisittain mielenkiintoisia nimiä ovat muun muassa Kärppien puolustaja Ales Cech ja Ilveksen hyökkääjä Jakub Kos sekä vielä viime kaudella Tapparassa kiekkoillut Tomas Hamara. Cech ja Kos eivät ole tosin saaneet tällä kaudella peliaikaa Liigan puolella.

Tshekin kirkkaimpia tähtiä ovat Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja David Jiricek ja Buffalo Sabresin Jiri Kulich.

Tshekin MM-leiriryhmä:

Maalivahdit (3):
Daniel Král (Liberec), Oliver Šatný (Cape Breton, QMJHL), Tomáš Suchánek (Tri-City, WHL).

Puolustajat (9):
David Špaček (Sherbrooke, QMJHL), Marek Alscher (Portland, WHL), Jiří Ticháček (Kladno, Extraliga), David Jiříček (Cleveland, AHL), Aleš Čech (Kärpät, Liiga), Ondřej Chabada (Pardubice, Extraliga), David Moravec (Halifax, QMJHL), Tomáš Hamara (Kitchener, OHL), Stanislav Svozil (Regina, WHL).

Hyökkääjät (15):
Adam Měchura (Tri-City, WHL), Jakub Brabenec (Charlottetown, QMJHL), Lukáš Pajer (Mountfield HK, Extraliga), Jakub Kos (Ilves, Liiga), Marcel Marcel (Gatineau, QMJHL), Petr Hauser (Sparta Praha, Extraliga), Matouš Menšík (Olomouc, Extraliga), Ondřej Becher (Prince George, WHL), Robin Sapoušek (Karovy Vary, Extraliga), Jaroslav Chmelař (Providence College, NCAA), Matyáš Šapovaliv (Saginaw, OHL), Jiří Kulich (Rochester, AHL), Martin Ryšavý (Moose Jaw, WHL), Gabriel Szturc (Kelowna, WHL), Eduard Šalé (Kometa Brno, Extraliga).