Sascha Boumedienne on jääkiekkoilija toisessa polvessa. 15-vuotias puolustaja on hyvällä tiellä, sillä hän on allekirjoittanut jo USHL-sopimuksen.

Youngstown Phantomsin kiinnitys tuli hyvissä ajoin ennen USHL-draftia. Ennenaikainen sopimus tarkoittaa, että Boumediennen eteen uhrattiin ensimmäisen kierroksen vuoro Yhdysvaltojen tasokkaimman junioriliigan ensi kesän varaustilaisuudessa.

Suomen ja Ruotsin kaksoiskansalainen on jo maajoukkuevalintansa tehnyt. Saschan voi nähdä syntymämaisemissaan Oulun seudulla kolmessa alle 16-vuotiaiden väännössä, mutta sinikeltaisessa asussa.

Isä Josef on tuttu sekä NHL- että Liiga-ympyröistå. Tarunhohtoisessa taalaliigassa 47 ottelun kokemuksen saanut ex-puolustaja nähtiin Suomessa seitsemänä eri kautena Tapparan, Jokereiden ja Kärppien paidassa. Nykyään Bume toimii Columbus Blue Jacketsin NHL- ja AHL-kykyjenetsintäpäällikkönä sekä poikiensa Saschan ja Wilsonin apuvalmentajana Ohio Blue Jacketsin alle 16- ja 13-vuotiaiden joukkueissa.