Frölunda HC on päättänyt perustaa hieman jälkijunassa oman naisjoukkueensa. Ruotsin pääsarja SDHL:ään ei päässyt suoraan, joten pelit täytyi aloittaa pykälää alempaa NDHL:stä. Kausi näyttää olevan pelkkä muodollisuus.

16 ottelussa ei ole tullut yhtään pistemenetystä, mutta se on vähiten hämmästyttävä asia Frölundan kaudessa. Se on tehnyt tähän mennessä 180 maalia ja päästänyt viisi. Osumia on siis kertynyt vastustajan verkkoon keskimäärin yli 11 kappaletta ottelua kohden ja omissa on soinut keskimäärin alle joka kolmannessa pelissä.

Ensimmäinen päästetty osuma syntyi vasta kahdeksannella kierroksella 13-1-voitossa ja murskaavimmat lukemat yksittäisessä ottelussa olivat 21-1. Tiukin kamppailu päättyi lukemin 4-0.

Frölundan pelaajilla on neloisjohto NDHL:n pistepörssissä. Dominointia johtaa pohjoismaista yhteistyötä vaaliva ykkösketju, jossa Ruotsin Hanna Olsson (32+51=83), Naisleijonien ikoni Michelle Karvinen (46+34=80) ja Norjan Andrea Dalen (33+30=63) ovat aivan omaa luokkaansa. Frölundan ulkopuolelta mittavin pistesaldo on 45 tehopistettä. Ykkösvahti Stephanie Neatbyn torjuntaprosentti 97,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 0,33 saavat myös hieraisemaan silmiä.