Dmitri Obuhov on yksi Ak Bars Kazanin seuraikoneista. Ykkösjoukkueen vihernuttuun hän sonnustautui jopa 13 kautena voittaen KHL:n mestaruuden kahdesti ja edeltäjä Venäjän Superliigan kerran. Sport-Expressin artikkeli hänestä kuitenkin osoittaa, että ura oli valtavien kohujen värittämä.

Ensimmäinen kohu nousi vuonna 2007, kun Obuhov ajoi vaimonsa kanssa autolla pysähtyen ilman syytä keskelle tietä. Muut tiellä liikkujat eivät pitäneet tästä käytöksestä ja myös ilmaisivat sen tuolloin 24-vuotiaalle hyökkääjälle.

Tämän seurauksena Ak Barsin kasvatti esitti heille solvauksia, otti mailansa ja rupesi hakkaamaan näiden autoa. Obuhovin autoa kivitettiin, mikä johti siihen, että tämä kutsui paikalle faneista ja tuttavista koostuneen pelastuspartion, joka provosoi yhteenoton rajummaksi. Lopulta paikalle kutsuttiin poliisit, minkä jälkeen vaimo katosi paikalta pariskunnan BMW:llä ja välikohtauksen päähenkilö itse ystävänsä kyydissä.

Väitetty raiskaus

Heinäkuussa 2011 Obuhovia vastaan nostettiin syyte, jonka mukaan hän olisi raiskannut 25-vuotiaan naisen, hakannut tätä, varastanut puhelimen ja jättänyt heitteille pellolle. Näistä syytteistä tuolloin vuoden takainen Gagarin Cup -voittaja kuitenkin selvisi.

Obuhovin tarinan mukaan hän vei Svetlanan pellolle tämän omasta ehdotuksesta, mikä johti seksuaaliseen kanssakäymiseen yhteisestä tahdosta. Tapausta tutkittiin pitkään, valheenpaljastintakin käyttäen, ja syytteet hylättiin helmikuussa 2012.

Aivan puhdas pulmunen Obuhov ei kuitenkaan ollut, ellei avioliitossa ollut erikoisjärjestelyitä. Hän oli vielä naimisissa, ja Svetlana oli vaimon entinen tyttöystävä.

Rattiraivo ja -juoppous

Tutkinnan aikana lokakuussa 2011 Obuhov tuomittiin rattijuoppoudesta. Tämän seurauksena hänet erotettiin Ak Barsista, joskin seuraavasta kaudesta osapuolet päätyivät taas yhteisymmärrykseen.

Heinäkuussa 2018 kazanilaiset ilmoittivat jälleen luopuvansa Gagarin Cupin voittaneessa joukkueessa pienessä roolissa olleesta Obuhovista, mutta syyskuussa mieli muuttui. Parhaimmillaan 27 pistettä yksittäisellä kaudella tahkonneesta 35-vuotiaasta laiturista piti tulla kaksisuuntaisella sopimuksella VHL:ssä pelaavalle kakkosjoukkueelle johtaja.

Tähän rooliin Obuhov ei ilmeisesti aivan täysin omistautunut, sillä hän jäi kahdeksan ottelun ajaksi lomalle ilman lupaa. Loppukaudeksi työpaikka löytyi Slovakiasta, minkä jälkeen ura päättyi, mutta kohut eivät.

Kazaniin palattuaan huhtikuussa 2019 Obuhov tulistui liikenteessä tietään tukkineelle naiselle pahoinpidellen tätä usealla nyrkiniskulla aiheuttaen ruhjeita päähän ja epäillyn aivotärähdyksen. Tästä väkivallasta noin 225 euron sakolla selvinnyt ex-pelimies jatkoi tempauksiaan joulukuussa 2020 paiskaten olutlasin jo entiseksi jääneen vaimonsa ystävän naamaan.

Nykyään Obuhov valmentaa työkseen lapsia Ak Barsin organisaatiossa.