Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HIFK:n Johan Motinin pitkään pelikieltoon.

Helsinkiläisseuran puolustaja on saanut torstai-iltana tehdyn päätöksen myötä peräti yhdeksän ottelun mittaisen pelikiellon, josta viisi ottelua tuli itse teosta ja neljä ottelua kurinpitohistorian perusteella.

Motinin rangaistus tuli Pelicans-ottelusta, jossa hän taklasi Aatu Jämseniä päähän sillä seurauksella, ettei Jämsen pystynyt lyhyen yrityksen jälkeen enää jatkamaan ottelua. HIFK-puolustajalle tuomittiin jo ottelussa viisiminuuttinen ja pelirangaistus pään/niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Tuoreen pelikiellon myötä Motin ei tule pelaamaan pitkään aikaan. Seuraavan kerran puolustajalla on mahdollisuus päästä tositoimiin lauantaina 7. tammikuuta, kun HIFK kohtaa kotonaan KalPan.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt keskiviikon #HIFK#PelicansFi-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun HIFK:n Johan Motinin tilanteen. Motinille määrättiin 9 ottelun pelikielto (5+4 ott. kurinpitohistorian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3gUyFkm