KooKoon Miska Kukkonen lensi perjantaina suihkuun TPS-pelistä, kun hän taklasi turkulaisten hyökkääjä Kasper Koskista päähän. Töötti ei sinänsä ollut kova, mutta se tuli suoraan kohteeseen – eli päähän leuan seudulle.

Liiga kertoi nettisivuillaan lauantaina, että kouvolalaispakki on saanut peräti kahdeksan ottelun pelikiellon – kyseessä on 5+3 ottelua kurinpitohistorian perusteella.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt perjantain #KooKoo65#HCTPS-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun KooKoon Miska Kukkosen tilanteen. Kukkoselle määrättiin 8 ottelun pelikielto (5+3 ott. kurinpitohistorian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3W84ZzE

KooKoo pelaa kahdeksan seuraavaa ottelua niin, että kahdeksas on ohjelmassa 14. tammikuuta. Kukkonen voi palata askiin siis aikaisintaan vasta 20. tammikuuta Lahdessa Pelicansia vastaan.

Liiga kertoi myös, että Jukurien Niclas Lundgren on sivussa kahden seuraavan pelin ajan. Pakki teloi JYPin tehohyökkääjä Jerry Turkulaista poikittaisella mailalla perjantaina.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt perjantain #Jukurit#JYPliiga-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun Jukurien Niclas Lundgrenin tilanteen. Lundgrenille määrättiin tapahtumasta kahden ottelun pelikielto.

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3jbU4q2

Liigakausi jatkuu maanantaina Tapparan ja Pelicansin kohtaamisella.