Pelicans tiedottaa tehneensä jatkosopimukset hyökkääjä Miika Roineen ja puolustaja Toni Utusen kanssa. Roineen jatkosopimus on kaksivuotinen, kun taas Utunen jatkaa Lahdessa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

31-vuotias Roine on edustanut Pelicansia viidellä eri kaudella ja toimii parhaillaan avauskauttaan joukkueen kapteenina. Tämän kauden 31 otteluun Roine on iskenyt tehopisteet 4+12=16. Liiga-urallaan Roine on pelannut kaikkiaan 451 runkosarjaottelua (79+127=206) sekä 17 pudotuspeliä (0+3) edustaen Pelicansin lisäksi Jukureita ja JYPiä.

– ”Roisto” on luottojätkä ja iso palanen joukkuetta. Erittäin tärkeä kiinnitys ennen kaikkea jatkuvuuden kannalta. Johtavana pelaajana hän tuo vaatimustason jokaiseen arkipäivään, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä seuran tiedotteessa.

22-vuotias Utunen pelaa toista kauttaan Pelicansissa ja toimii ensimmäistä kauttaan joukkueen varakapteenina. Kuluvan kauden 21 otteluun Utunen on kasannut pisteet 1+5. Liiga-urallaan nuorukainen on pelannut yhteensä 218 runkosarjaottelua (8+21=29) sekä 23 pudotuspeliä (1+0) edustaen Pelicansin lisäksi Tapparaa.

– Myös ”Utun” kiinnitys on tärkeä asia toiminnan jatkuvuuden kannalta. Todella hyvä homma, että useampi runkopelaaja jatkaa täällä myös ensi kaudella. Utu tuli nuorena kaverina Lahteen ottamaan seuraavaa askelta Liigan vakiopelaajaksi. Nyt se askel on otettu ja seuraavaksi tähtäin osoittaa kohti kansainvälisiä kaukaloita, Niemelä toteaa.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Mitä mainiointa tapaninpäivää 🔥💪

Joulutauolta tositoimiin palaava Pelicans on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta!

✍️TIEDOTE: bit.ly/3BLfqAN

🚨MUISTUTUS: Pelicans – Ässät tänään kello 18.30 Isku Areenassa!

#PelicansFi #Liiga #Roisto #Utunen