Ottawa Senatorsin ja New York Rangersin välisessä NHL-ottelussa nähtiin harvinainen kapteenien välinen tappelu.

Tappelu ei lähtenyt liikkeelle likaisesta taklauksesta tai sikailusta, vaan kyseessä oli puhtaasti show-rähinä. Vastakkain olivat Brady Tkachuk ja Jacob Trouba. Kaksikko tienaa vuodessa yhteensä yli 16 miljoonaa dollaria.

Tappelu oli varsin tasainen, ja lopullisen voittajan julistaminen on makuasia. Tkachuk sai perille kovempia iskuja, mutta Trouba osui useammin ja sai lopulta kellistettyä Tkachukin alleen jäähän.

Tkachuk oli kuitenkin ottelun ehdoton sankari. Hän iski ottelun tasoitusmaalin 49 sekuntia ennen loppua ja jatkoajalla voittomaalin vain kahdeksan sekuntia ennen loppua. Hän saavutti myös harvinaisen Gordie Howe -hattutempun.

Voit katsoa kapteenien tappelun alta.

Sportsnet

@Sportsnet
CAPTAINS BATTLE!

What a tilt between Tkachuk and Trouba 👊