Vuonna 2017 alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa voittanut ja pian perään NHL-joukkue Toronto Maple Leafsiin kakkoskierroksella 59:ntenä varattu suomalaispakki Eemeli Räsänen (arkistokuvassa) joutuu etsimään itselleen uuden joukkueen.

Noin parimetrinen ja lähes satakiloinen järkäle pelasi alkukaudesta Ruotsin alasarja HockeyAllsvenskanin Tingsryds AIF:ssä 22 ottelussa tehoin 0+4.

– Mielestämme urheilusuoritus ei vastannut odotuksiamme. Kiitämme Eemeliä meillä vietetystä ajasta ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon, seuran tiedotteessa sanottiin.

Räsänen on ollut viime vuosina aikamoinen kiekkokiertolainen.

Viime kaudella hän pelasi Tanskan Frederikshavn White Hawksissa ja toissa kaudella Liigan HPK:ssa. Tuota edeltäneellä kaudella 2019-20 Räsänen kantoi kolmen eri joukkueen paitaa – Jokerien KHL:ssä, Kiekko-Vantaan Mestiksessä ja Fredriskhavnin Tanskassa.