Liigan kärjessä majaileva Lukko lähettää kaksi pelaajaansa lainalle.

Raumalaisseurassa tällä hetkellä vähäiselle vastuulle jääneet maalivahti Samuel Jukuri ja puolustaja Onni Korkka hakevat peliaikaa Mestiksen puolelta liittyvät yhden ottelun ajaksi TUTO Hockeyn vahvuuteen.

– Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä TUTO:n kolme maalivahtia ovat tällä hetkellä enemmän tai vähemmän toipilaina. Emil Vuorio huilaa ainakin viikonlopun yli, ja Julius Pohjanoksa on sivussa jouluun asti. Tuomas Aalto on palaamassa kokoonpanoon sairastelun jälkeen, turkulaisseura tiedottaa.

Tällä kaudella Jukuri on päässyt esiintymään Lukossa vain neljä ottelua. Liigassa vastuuta on tullut lainalla myös JYPissä, jossa hän pelasi kolme ottelua. Korkka ei sen sijaan ole päässyt pelaamaan Liigassa, vaan hän on pelannut lähinnä vain Lukon U20-joukkueen mukana.