Florida Panthers voitti Seattle Krakenin numeroin 5-1 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Voitto oli Floridalta upea, nimittäin joukkue joutui pelaamaan vain 11 hyökkääjän voimin. Aleksander Barkov oli edelleen sivussa sairastelun vuoksi, minkä lisäksi Anton Lundell putosi sivuun kokoonpanosta ylävartalovamman vuoksi. Panthersin päävalmentaja Paul Mauricen mukaan vamma ei ole kuitenkaan vakava ja Lundell pelaa todennäköisesti jo joukkueen seuraavassa ottelussa.

Kesken ottelun Panthers sai lisää kurjia uutisia, kun hyökkääjä Patric Hörnqvist sekä puolustaja Radko Gudas jättivät pelin kesken ylävartalovammojen vuoksi. Tämäkään ei hidastanut kuitenkaan joukkueen menoa kentällä.

Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemi käytti hyödykseen hyökkäyksen poissaolot ja iski NHL-uransa toisen maalin. Hän on merkkauttanut tämän kauden kuuteen NHL-otteluun pisteet 1+1.

Myöskin Eetu Luostarinen pääsi ottelussa pisteille. Hän syötti yhden joukkueensa maaleista ja on kasannut 25 otteluun nyt tehopisteet 6+8=14.

Florida Panthers

@FlaPanthers
When there's a Finn, there's always a way