Kanadassa kolmea ihmistä syytetään seksuaalirikoksesta. Väitetty uhri oli tapahtumahetkellä, kesällä 2016, alaikäinen ja kaksi väitetyistä tekijöistä on entisiä Drummond Voltiquersin QMJHL-pelaajia.

Kahden muun ollessa väitetyn rikoksen aikaan alaikäisiä vain yhden syytetyn nimi on tuotu julki. Epäiltynä on nykyään AHL-sopimuksen alaisena ECHL:ssä pelaava Noah Corson.

Kyseessä on ex-NHL-tähti Shayne Corsonin poika. Vuonna 1984 numerolla 8 NHL:ään varattu entinen hyökkääjä pelasi taalaliigassa 19 kauden ja 1156 ottelun verran keräten parhaimmillaan 75 tehopistettä yksittäisellä kaudella. Kolminkertainen tähdistöottelun pelaaja ei voittanut NHL:ssä mitään, mutta maajoukkueessa hän saavutti muun muassa MM-kultaa ja Canada Cupin voiton.

Corsonin agentit ovat kertoneet tämän kiistävän syytökset, mutta kaksi muuta ovat myöntäneet syyllisyytensä. Toisen alaikäisistä syytetyistä toimiessa kuvaajana, kolmen kopla väitetysti raiskasi yhdessä tuolloin 15-vuotiaan tytön. Yksi porukasta on myöntänyt huomanneensa tytön itkeneen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Radio-Canadan toimittaja Martin Leclerc. Corson on toistaiseksi hyllytetty AHL-joukkue Utica Comets -organisaation toiminnasta. Hän on tunnettua kiekkosukua toistakin kautta, sillä setä Darcy Tucker pelasi myös mittavan uran NHL:ssä.