Liigan-valmentajakaruselli on pyörinyt kuumana koko syksyn, kun seurat ovat olleet hyvissä ajoin liikenteessä valmentajamarkkinoilla. Jouko Myrrän seuraavasta työpaikasta on käyty kovaa keskustelua siitä saakka, kunnes Ilves antoi hänelle shokkipotkut.

Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen avasi Liigan valmentajaruletin tilaa Twitterissä ja esitti samalla oman näkemyksensä Myrrän tilanteesta.

– Olisin todella yllättynyt, jos Lukkoa valmentaisi ensi kaudella joku muu kuin Marko Virtanen ja SaiPaa joku muu kuin Ville Hämäläinen. Jouko Myrrän tähtäin on ymmärtääkseni Keski-Euroopassa (haluaa valmentaa saksan kielellä), Huttunen kirjoittaa.

Myrrä ei olisi ensimmäinen suomalainen valmentaja Keski-Euroopassa. Esimerkiksi Antti Törmänen valmentaa Sveitsin pääsarjassa EHC Biel-Biennea, Petri Matikainen johtaa ICEHL:ssa EC-KAC-joukkuetta ja Toni Söderholm on toiminut Saksan maajoukkueen päävalmentajana.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Olisin todella yllättynyt, jos Lukkoa valmentaisi ensi kaudella joku muu kuin Marko Virtanen ja SaiPaa joku muu kuin Ville Hämäläinen. Jouko Myrrän tähtäin on ymmärtääkseni Keski-Euroopassa (haluaa valmentaa saksan kielellä).