Ruotsin SHL-joukkue Rögle kertoi nettisivuillaan, että tshekkipakki Lukas Klok vahvistaa porukkaa loppukauden ajan.

Suomen Liigasta ja sen Lukosta tuttu Klok palaa Eurooppaan NHL-joukkue Arizona Coyotesin organisaatiosta.

Tshekki pelasi ’Yotesin farmijoukkue Tucson Roadrunnersissa elämänsä ensimmäisellä Pohjois-Amerikan kaudella neljä AHL-ottelua tehoitta.

– Olemme erittäin iloisia, että Lukas päätti siirtyä meille. Hän on ansiokas puolustaja, jolla on ominaisuuksia hyökkäyspäähän. Hän on hyvä myös puolustamaan, Röglen urheilujohtaja Chris Abbott sanoi.

Klok pelasi ennen Arizona-reissua viime kaudella KHL:ää Neftekhimik Nizhnekamskissa. Ennen tätä hän puolestaan luuti Lukon takalinjoilla kahden kauden ajan vuosina 2019-21. Kaikkiaan 107 sarjapeliä toivat tehot 9+39=48 ja yhden Suomen mestaruuden kauden 2020-21 päätteeksi.