Florida Panthersin ja Dallas Starsin välisessä viime yön NHL-ottelussa koettiin kauhunhetkiä, kun tähtipaitojen maalivahti Scott Wedgewood loukkaantui toisessa erässä harmittoman näköisessä tilanteessa.

Hän satutti itseään torjuttuaan pantteripaitojen Anton Lundellin läpiajon. Tilanteessa ei näyttänyt olevan minkäänlaista kontaktia, mutta vahti jäi makaamaan jäähän tuskaisen oloisena.

Hänet kannettiin lopulta paareilla pois, ja tilanne näytti tässä vaiheessa todella pahalta. Maalille tuli Jake Oettinger, eikä syrjään siirtynyt kanadalaisvahti tainnut onneksi loukkaantua niin pahasti kuin mitä hänen pelin aikaisesta olemuksesta saattoi päätellä.

Sportsnet

@Sportsnet
Scott Wedgewood was stretchered off the ice after suffering an apparent injury while making two wonderful saves on an Anton Lundell breakaway.

– Hän ei ole vaarassa, ja hän on sikäli kunnossa. Kyseessä on ylävartalovamma, enempää emme tiedä, Stars-luotsi Peter DeBoer sanoi NHL:n nettisivuilla.

– Pidetään peukkuja, että hän on kunnossa. Oettinger teki maalilla hienoa työtä vaikeassa paikassa.

Dallas voitti matsin 6-4. Wedgewood on pelannut tällä kaudella kahdeksassa ottelussa, torjuntaprosentti näyttää lukemia 90,4.