Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Brynäs IF on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen tshekkipuolustaja David Sklenickan kanssa. Sklenicka siirtyi Brynäsiin täksi kaudeksi kaksivuotisella sopimuksella ja nyt sopimusta jatkettiin yhdellä lisävuodella, joten Sklenicka pysyy joukkueessa ainakin kevääseen 2025 asti.

26-vuotias Sklenicka on pelannut vahvan alkukauden joukkueen riveissä. 18 otteluun hän on viimeistellyt tehopisteet 4+12=16. Mies on SHL:n pistepörssissä komeasti seitsemäntenä.

Sklenicka pelasi edellisen kolmen kauden aikana Jokereissa KHL:ää ja viime keväänä hän piipahti myöskin Liigassa Kärppien riveissä. Hän pelasi KHL:ssä kaikkiaan 121 runkosarjaottelua (14+22=36) sekä kymmenen pudotuspeliä (1+1). Liigassa tilille kertyi yhdeksän runkosarjapeliä (0+3) ja seitsemän pudotuspeliä (0+2).

Tshekin maajoukkueessa Sklenicka on pelannut neljät MM-kisat sekä yhdet olympialaiset. Hän oli voittamassa pronssia menneen kevään MM-kisoista.

Brynäs IF

@Brynas
📝 | SKLEEEEEEEEEEEE!

David Sklenicka stannar i Brynäs IF! Den tjeckiske backen har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2024/25. "Jag älskar klubben", säger han bland annat. Läs mer på brynas.se.