Dallas Starsin suomalaispelaajat ottivat tiistaiyönäkin isoa roolia NHL:ssä, kun tähtipaidat kaatoivat Winnipeg Jetsin 4-1.

Peruspakki Jani Hakanpää vastasi 2-1-voittomaalista ottelun toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, ja pian perään Joel Kiviranta nakutti helpottavan oloisen 3-1-maalin Esa Lindellin syötöstä. Päätöserässä Jetsin arkkuun viimeisen naulan nakutti Miro Heiskanen ylivoimalla. Tähän maaliin ykkössyötön saalisti Roope Hintz.

Suomalaiset putsasivat pöydän kauttaaltaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Heiskanen pelasi ottelussa vajaat 25 minuuttia nousten matsin ykköstähdeksi. Hakanpää kellotti peliaikaa reilut 18 minuuttia saaden kakkostähden arvostuksen ja kaksi sekuntia päälle 11 minuuttia pelannut Kiviranta nousi kolmostähdeksi.

Kaikkien tähtien meneminen suomalaispelaajille on harvinainen temppu.