Ottawa Senatorsin riveissä koeajalla ollut hyökkääjä Michael Dal Colle on vapautettu takaisin pelaajamarkkinoille. Hän ei onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa testisopimuksensa aikana.

26-vuotias Dal Colle ehti pelaamaan Senatorsissa kaksi harjoitusottelua. Niissä hän ei kirjauttanut tehopisteitä.

Dal Colle on New York Islandersin ykköskierroksen vitosvaraus kesältä 2014. NHL:ään kanadalaishyökkääjä ei ole kuitenkaan onnistunut murtautumaan kunnolla missään vaiheessa. Dal Colle on pelannut NHL-urallaan 112 runkosarjaottelua (8+13=21) sekä neljä pudotuspeliä (0+0).

Viime kaudella Dal Colle sai tililleen vain yhden NHL-ottelun. Muuten kausi sujui AHL:ssä Bridgeport Islandersissa, jossa vyölle kertyi 39 ottelua runkosarjassa pistein 9+13=22 sekä kuusi pudotuspeliä tehoin 2+1.

Sens Communications

@Media_Sens
5/6 Forward M. Dal Colle has been released from his PTO.