HPK voitti Sportin lauantain Liiga-kamppailussa lukemin 2-1. Joukkue on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi.

Viime ottelu tuotti HPK:lle kuitenkin myös yhden takaiskun. Joukkueen kakkossentterinä pelannut Aleksi Mustonen loukkaantui ja jätti ottelun kesken pelattuaan vain kuusi minuuttia ja 11 sekuntia.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkaraiselta kyseltiin Mustosen tämänhetkisestä tilasta. Pikkaraisen vastaus oli karu: hän sanoi, ettei Mustosen tilanne ole tällä hetkellä hyvä.

27-vuotias Mustonen iski kauden kolmeen ensimmäiseen otteluunsa yhden maalin.

HPK:n sairastuvalla oli jo ennen Mustosen loukkaantumistakin ruuhkaa. Jiri Pärssinen on arvioiden mukaan sivussa peleistä 5-7 viikkoa, Markus Nenonen 5-6 viikkoa ja Petteri Nurmi 1-3 viikkoa. Miro Karjalaisen ja Niklas Tenhovuoren tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.