NHL:n vuoden 2017 varaustilaisuuden kakkosnimi Nolan Patrickin koko uran jatko on vaakalaudalla, kertoo Sportsnetin Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan kauden 2019-20 kokonaan pelaamatta ollut ja viime kaudella vain 25 ottelua pelannut 24-vuotias sentteri kärsii edelleen migreenioireista, jotka saattavat pahimmassa tapauksessa päättää miehen uran.

– Kuulin kesällä huhun, jonka mukaan Nolan Patrick olisi lopettamassa uransa. Hän tienaa alkavasta kaudesta 1,2 miljoonaa dollaria. Ei olisi järkevää kertoa lopettamisesta nyt, kun sinulla on edelleen palkkasaatavia nostettavana, Friedman vihjaa 32 Thoughts -podcastissaan.

– Toivon hänelle pelkkää parasta. Taustalla on kuitenkin useita ihmisiä, jotka yllättyisivät siitä, jos hän pelaisi alkavalla kaudella. Toivottavasti kaikki sujuu hänen kannaltaan parhain päin, Friedman jatkaa.

Tätä nykyä Vegas Golden Knightsia edustava entinen Philadelphia Flyersin varaus on kärsinyt päävammoista koko NHL-uransa ajan. Entinen superlupaus on pelannut viimeisen kolmen kauden aikana ainoastaan 77 NHL-ottelua.