Florida Panthers on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen huippulupaavan maalivahtinsa Spencer Knightin kanssa. Sopimus on kokonaisarvoltaan 13,5 miljoonaa dollaria, joten Knight tienaa uudella pahvillaan 4,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

21-vuotiaan Knightin tulokassopimusta on jäljellä vielä ensi kauden verran, joten uusi sopimus astuu voimaan kaudesta 2023-24 eteenpäin. Se kattaa aina kauden 2025-26 loppuun saakka.

Viime kaudella Knight pelasi 32 NHL-ottelua. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,8%, päästettyjen maalien keskiarvo 2,79 ja hän pelasi kaksi nollapeliä. Knight pelasi myöskin Charlotte Checkersissä 11 AHL-ottelua tilastoin 90,5%, 2,95 ja kaksi nollapeliä.

Panthers varasi Knightin ykköskierroksen 13. pelaajana kesän 2019 varaustilaisuudessa. Hän pääsi pelaamaan jo toissakaudella uransa ensimmäiset NHL-ottelut, kun tilille tuli neljä runkosarja- ja kaksi pudotuspeliottelua.