Ruotsalainen hyökkääjä Albin Grewe saapui viime kaudeksi Liigaan ja Ilveksen riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella. Hän ehti pelaamaan Suomessa kuitenkin vain neljä ottelua ilman tehopisteitä, kunnes osapuolten välinen sopimus purettiin jo lokakuun alussa.

21-vuotias Grewe muisteli hiljattain Liiga-visiittiään HockeyNews.se -sivuston haastattelussa. Hänelle ei jäänyt kovinkaan positiivisia muistoja Suomesta ja hän latasikin mielenkiintoisia näkemyksiä lehdelle.

– Kyse ei ollut siitä, että olisin halunnut kotiin, vaan enemmänkin siitä, ettei homma toiminut. Se oli vaikeaa. Joskus käy niin, että siirtyy joukkueeseen, jossa asiat eivät todellakaan lähde toimimaan, ja minusta tuntui juuri siltä. En saanut mielestäni yhtään luottamusta. Ollakseni rehellinen, minusta tuntui oudolta, että he ottivat minut alun perin mukaan. Tuntui siltä, ​​etteivät he edes halunneet minua sinne, jolloin tunsin, että on parempi lähteä, Grewe avautui ruotsalaislehdelle.

Grewe tiivisti ajatuksensa vielä seuraavasti:

– En tiedä mitä se oli, mutta he eivät halunneet peluuttaa minua. Miksi minun olisi vain pitänyt jäädä seuraamaan otteluita sivusta?

Loppukaudeksi Grewe siirtyi kotimaahansa Allsvenskaniin. Hän ehti pelaamaan Mora IK:n riveissä 32 runkosarjaottelua (4+13) sekä kahdeksan pudotuspeliä (0+5). Grewe jatkaa Moran riveissä myöskin tulevan kauden ajan.