Dallas Stars ja New York Rangers ovat pyöräyttäneet treidin NHL:ssä.

Stars hankki kaupassa riveihinsä Rangersin puolustajalupaus Nils Lundkvistin. Ruotsalainen ykköskierroksen varaus kieltäytyi aiemmin liittymästä Rangersin harjoitusleirivahvuuteen. 22-vuotias puolustaja vaati treidiä joukkueeseen, jossa tällä olisi paremmat mahdollisuudet napata paikka kahdesta kärkiparista.

Rangers saa korvauksena Lundkvistista top 10 -suojatun 1. kierroksen varauksen (2023) sekä ehdollisen 4. kierroksen varauksen kesälle 2025.

22-vuotias Lundkvist pelasi viime kaudella 25 NHL-ottelua tehoin 1+4=5. Farmiliiga AHL:ssä ruotsalainen sai vyölleen 34 ottelua tehoin 3+12=15. Miehen tulokassopimus kattaa vielä kaksi kautta.

New York Rangers

@NYRangers
OFFICIAL: #NYR have acquired a conditional first round selection in the 2023 NHL Draft and a conditional fourth round selection in the 2025 NHL Draft from Dallas in exchange for defenseman Nils Lundkvist.