Tehokkaan kauden Anaheim Ducksissa pelannut Sonny Milano on yksi nimekkäimmistä yhä ilman sopimusta olevista NHL-pelaajista.

Viime kaudella 66 peliin 34 tehopistettä iskenyt 26-vuotias ei saanut jatkosopimusta Anaheimista, minkä jälkeen ainakin Toronto Maple Leafsin uskottiin olleen hetkellisesti kiinnostunut laitahyökkääjän palveluksista.

Daily Faceoff -sivuston Frank Seravalli paljastaa nyt karun syyn pelaajan sopimuksettomuuteen.

– Seurat ovat erittäin huolissaan Milanon aiemmasta aivotärähdyshistoriasta, Seravalli paljastaa.

Selvästi loukkaantumisherkkänä pelaajana NHL-seurapomojen keskuudessa pidettävä Milano ei ole pelannut vielä kertaakaan urallaan yli 70 ottelun runkosarjaa. Kahden viime kauden aikana puolen pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla pinnoja takonut Milano joutuneekin tyytymään tulevassa seurassaan NHL:n minimipalkkaan, noin 750 000 dollariin.

Se, kuka uskaltaa antaa Jarmo Kekäläisen entiselle ykkösvaraukselle mahdollisuuden, jää nähtäväksi.