Rauman Lukko on lainannut hyökkääjä Niklas Ylitalon ja puolustaja Vili Laitisen (artikkelikuvassa) Mestikseen TUTO Hockeyn vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

22-vuotias Ylitalo piipahti TUTOssa myöskin viime kaudella, jolloin hän pelasi seurassa kolme peliä iskien yhden maalin. Lisäksi hän pelasi Lukon riveissä 30 ottelua pistein 2+1 ja Lukon U20-joukkueessa kuusi runkosarjaottelua (3+6) sekä kymmenen pudotuspeliä (6+4).

22-vuotias Laitinen kirjautti menneellä kaudella tililleen 30 runkosarjaottelua Lukossa tehoin 0+1 ja kaksi pudotuspeliä pisteittä. Lisäksi hän kävi lainalla Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa HC Pustertalin joukkueessa, jossa hän pelasi kahdeksan ottelua pistein 0+2.

Liiga-urallaan Ylitalo on pelannut kaikkiaan 76 runkosarjaottelua pistein 2+3 sekä kaksi pudotuspeliä tehoitta. Laitisen tilillä on 117 pelattua runkosarjaottelua tehoin 2+11 sekä neljä pudotuspeliä ilman pisteitä.