Liigassakin urallaan pelannut kanadalaispuolustaja Brett Carson lopettaa pelaajauransa. Työt jääkiekon parissa saavat kuitenkin jatkoa, nimittäin hän aloittaa Nashville Predatorsissa scoutin tehtävät.

36-vuotias Carson edusti viimeisellä kaudellaan kahta eri seuraa. Hän aloitti Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa Bratislava Capitalsin riveissä, jossa tilille tuli 12 ottelua pisteittä. Loppukauden hän pelasi Saksan kakkostasolla Lausitzer Füchsen joukkueessa, jossa hän viimeisteli 37 runkosarjaotteluun pisteet 2+7 sekä viiteen karsintaotteluun tehot 0+4.

Carson edusti SaiPaa kaudet 2015-18 sekä KooKoota kauden 2018-19. Hän pelasi Liigassa yhteensä 179 runkosarjaottelua tehopistein 11+21=32 sekä seitsemän pudotuspeliä pisteillä 1+1.

Carolina Hurricanes varasi Carsonin kesän 2004 varaustilaisuudessa 4. kierroksella (#109). NHL-urallaan Carson pelasi 90 ottelua tehoin 2+11. Hän edusti Hurricanesia sekä Calgary Flamesia.