Sportin ja S-Kiekon U19 Suomi-sarjan karsintaottelussa nähtiin sunnuntaina järkyttävä tilanne, jossa tuomarin koskemattomuutta loukattiin törkeällä tavalla.

Tunteet kävivät kuumina läpiottelun. Kaukalossa kiehahti yli lopulta ottelun kolmannessa erässä.

Tuomaristo selvitti isoa kahnausta minuutti tolkulla. Lopulta tuomari päätti heittää Sportin puolustajan suihkuun. Pelaajan nuoren iän vuoksi artikkelissa ei käytetä hänen nimeään.

18-vuotias puolustaja ei kuitenkaan ilmeisesti suostunut poistumaan jäältä, vaan jäi kaukalon laidalle väittelemään tuomarin kanssa. Lopulta harmiton sananvaihto päättyi siihen, että nuorukainen löi tuomaria nyrkillä toistuvasti päähän.

Sport-puolustajalle tuomittiin lopulta yhteensä 57 rangaistusminuuttia. Jäähyistä huolimatta Sport voitti ottelun lukemin 7-4.