Columbus Blue Jackets on laittamassa heti harjoituskauden alussa kasaan ennakkoon yhden NHL-kauden kiinnostavimmista ykkösketjuista.

Päävalmentaja Brad Larsen kertoi maanantaina median haastattelussa, että Johnny Gaudreau ja Patrik Laine tulevat pelaamaan ykkösketjun laidoilla. Sentteriksi on vahviten ehdolla Boone Jenner.

– Kokeilen heitä heti yhdessä. Haluan nähdä, onko heidän välillään kemiaa. Ei tämä rakettitiedettä ole.

– Luulen, että kaikki uskovat heidän pelaavan hyvin yhdessä, minä mukaan lukien. Haluaisin käyttää heitä yhdessä jo aikaisin, jotta he voivat tutustua toisiinsa. He eivät ole koskaan pelanneet yhdessä, Larsen sanoi suomenkielisen NHL.comin mukaan.

Laine ja Jenner pelasivat Blue Jacketsissa jo ennestään, mutta Gaudreau tuo joukkueeseen hurjan määrän tulivoimaa. Viime kaudella hyökkääjä takoi Calgary Flamesin riveissä ennätyspisteensä, kun runkosarjassa syntyi 115 tehopistettä. Myös pudotuspeleissä tehoja syntyi yli piste per peli -tahtiin.

Blue Jacketsin osalta harjoitusleiri starttaa keskiviikkona. Ensimmäinen harjoitusottelu on edessä sunnuntaina. Suomen aikaa kello 20 käynnistyvässä kamppailussa vastaan asettuu Pittburgh Penguins.