Viime kaudella Pittsburgh Penguinsissä elämänsä sesongin pelannut ja 82 ottelussa 43 (19+24) tehopistettä iskenyt Evan Rodrigues siirtyy alkavaksi kaudeksi NHL:n mestarijoukkue Colorado Avalancheen.

Rodrigues allekirjoitti Avalanchen kanssa maltillisen, vuoden ja kahden miljoonan dollarin sopimuksen. Paljon enemmänkin oli tiettävästi tarjolla. NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan 29-vuotiaan hyökkääjän pöydällä oli alkukesästä kolmivuotinen tarjous, joka olisi taannut miehelle 10,5 miljoonan dollarin (AAV 3,5 miljoonaa) tulot. Rodriguesin agentti kuitenkin neuvoi Seravallin mukaan suojattiaan hylkäämään tarjouksen ja odottamaan parempia vaihtoehtoja, joita ei kuitenkaan kuulunut.

Sittemmin potkut saanut agentti poltti toisin sanoen lopulta reilut kahdeksan miljoonaa dollaria Rodriguesin rahoja heikkojen neuvojensa vuoksi.

Seravalli ei paljastanut tarjouksen jättäneen seuran nimeä, mutta ainakin Calgary Flamesin kerrotaan olleen pelaajan kintereillä ennen Nazem Kadrin hankkimista. Kadri siirtyi Flamesiin juuri Avalanchesta.