Winnipeg Jetsin valmennus on päättänyt, että seuralla ei ole ensi kaudella kapteenia. Kuusi kautta seuraa kipparoinut Blake Wheeler joutuu luopumaan kapteenin natsoistaan.

Uutinen tuli yllätyksenä Wheelerille itselleenkin. Hänelle asiasta kerrottiin jo aikaa sitten.

– Olin aika yllättynyt. Viime vuoden jälkeen ensimmäinen keskustelu uuden valmentajan kanssa oli yllättävä. Mutta minulla on ollut aikaa miettiä asiaa, kun hän antoi minulle ennakkovaroituksen. Minulla on ollut aikaa prosessoida asiaa, Wheeler kommentoi.

Wheeler ei tiedä, miksi valmennus päätyi ratkaisuun.

– En haluaisi spekuloida. En kerro, mitä he ajattelivat. Tietysti pettymyksellisen kauden jälkeen johdon ja jokaisen pelaajan, ei pelkästään minun, välillä on keskusteluja.

Kapteenius merkitsi Wheelerille todella paljon.

– Elämässäni ei ole mitään, josta olen saanut enemmän ylpeyttä paitsi aviomiehenä ja isänä oleminen. Jokainen päivä sen jälkeen, kun minut nimitettiin kapteeniksi, minulla on ollut syy nousta sängystä, Wheeler sanoo.