Porin Ässät on pestannut uuden urheilujohtajan. Janne Vuorinen aloittaa lokakuun ensimmäisestä päivästä lähtien urheilujohtajan tehtävät Ässissä. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2025-26 loppuun asti.

39-vuotias Vuorinen työskenteli Jokereissa viimeiset yhdeksän kautta. Hän toimi seuran pelaajakoordinaattorina. Ennen sitä hän oli Bluesin urheilujohtaja Liigassa kolmen kauden ajan.

Olemme jo pitkään olleet tietoisia siitä, että kehitysjohtaja Tommi Kerttulan pesti päättyy vuoden 2023 lopussa. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus kaapata yksi alansa ehdottomia huippuosaajia Suomessa ja toimimalla hyvissä ajoin urheilustrategiamme mukaisesti, mahdollistamme myös Janne Vuorisen hyvän perehdytyksen organisaatioomme ja Liigan toimintatapoihin. Keskustelumme Jannen kanssa etenivät alusta lähtien erittäin hyvässä hengessä ja yhteinen näkemys löytyi nopealla aikataululla. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan organisaatiotamme, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Ässillä on lokakuun alusta lähtien kaksi urheilupuolen johtajaa, joiden vastuualueet ovat selkeät. Kerttula hoitaa vielä alkaneen kauden joukkueen rakentamisen ja sen urheilujohtamisen. Kauden 2023-24 ja sen jälkeisten kausien joukkueiden rakennus kuuluu puolestaan Vuorisen vastuulle.