Ässät on tehnyt kevääseen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen hyökkääjä Eemil Erholtzin kanssa. Sopimuksessa on optio, jonka avulla 22-vuotias leijonahyökkääjä voi siirtyä kauden 2023-24 jälkeen ulkomaille.

Erholtz teki viime kaudella Ässien riveissä 57 ottelussa tehopisteet 10+16=26. Nuorukaisen upea kausi palkittiin lopulta valinnalla Leijonien MM-leiritykseen. Erholtz teki Leijonien mukana viidessä ottelussa tehot 1+2.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä viime kaudella maajoukkueeseen nousseen hyökkääjän Ässiin jo tässä vaiheessa. Eemil Erholtzin jatkaminen Ässissä on kova juttu ja on signaali siitä, että pelaajat aidosti uskovat, että Ässissä voi tavoitella isoja asioita ja mennä urallaan eteenpäin aina NHL:aan asti, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoi tiedotteessa.