SaiPa on tehnyt uuden pelaajahankinnan. Joukkue tiedottaa tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Seamus Donohuen kanssa.

26-vuotias Donohue on pelannut tähän mennessä koko uransa ajan Pohjois-Amerikassa. Viime kaudella hän tahkosi yliopistosarjassa 35 ottelua tehoin 1+15. Kauden aikana hän käväisi myöskin ECHL:ssä South Carolina Stingraysin riveissä, jossa hän kirjautti seitsemään otteluun pisteet 0+5.

– Tuli mahdollisuus saada hyvä ja eteenpäin menevä puolustaja. Seamus osuu hyvin meidän pelitapaamme. Hän pystyy syöttämään, luistelemaan ja tukemaan hyökkäyksiä, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Welcome Seamus!

Yhdysvaltalaispuolustaja Seamus Donohue SaiPaan 1+1 vuotisella sopimuksella.

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga #Lappeenranta #YlpeästiKeltamusta