Naisleijonat joutui keskiviikkona jälleen kerran myrskyn silmään sosiaalisessa mediassa, kun Ilta-Sanomat uutisoi, että maalivahti Meeri Räisänen olisi hyllytetty joukkueen kokoonpanosta.

IS:n tietojen mukaan syynä on Räisäsen toiminta sosiaalisessa mediassa. Maalivahti julkaisi Yhdysvallat-ottelun jälkeen Twitterissä kuvan, jossa hän onnitteli isäänsä 60-vuotissyntymäpäivänä, ja harmitteli sitä, ettei päässyt paikan päälle juhlimaan. Samaan aikaan Naisleijonien hyökkääjä Susanna Tapani oli ottelusta sivussa ystävänsä häiden takia, ja osa pelaajista koki Räisäsen irvailleen Twitter-päivityksellään Tapanille.

Naisleijonien GM:n Tuula Puputin mukaan mitään hyllyttämistä ei ole kuitenkaan tapahtunut. IS luottaa puolestaan omiin lähteisiinsä.

Sosiaalisessa mediassa Naisleijonat on joutunut jälleen kovan arvostelun keskelle. Näet ihmisten reaktioita alta.

Otto Kaski

@KasOtto
On se vähän sääli, että Naisleijonien kohdalla huomio karkaa päivästä toiseen kaikkeen muuhun, kuin itse peliin.

Samaan aikaan toki tekee mieli väittää tilannetta ihan itse aiheutetuksi. #naisleijonat

Kiekkomies

@Kiekkomies33
Naisten Leijonista pari lausetta, jonka jälkeen tuskin edes lotkautan korvaani koko touhulle.

Miten voi edes olla noin häpeällistä pelleilyä ja puuhastelua? Toiminnan uskottavuus laskee vuosi vuodelta, miten edes mahdollista.

Is it october yet?
#Naisleijonat

Justin Haven

@Karppaaja
On se ihme, että sama meno jatkuu naisleijonissa. Harrastelua näyttää olevan koko toiminta. Niin toivoisin, että naisleijonat saataisiin kartalle ihan urheilullisessa mielessäkin. Liekkö johdossa vikaa? #leijonat #naisleijonat

Petri Niemi

@nomutta
Ihan hauskaa viihdettä ton porukan toiminta. #Naisleijonat

Reijo Markkula

@reijomarkkula
Mikäs mies tämä päävalmentaja Juuso Toivola on? Onko hänellä ns joukkue näpeissä? #naisleijonat

Teemu von Aardbewoner

@Aspartaam1
Johan on sirkus meneillään Tanskassa #Naisleijonat

UTJAKAS

@UTJAKAS
Jos Meeri Räisäsen hyllytys pitää paikkansa,niin ilmeisesti nykyisessä naisten majussa ei hyväksytä ammattimaista asennetta. Ihme puuhakerho. #naisleijonat #leijonat