Mestis-seura Kiekko-Espoo tiedotti perjantaina tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen puolustaja Miro Keskitalon kanssa.

26-vuotiaalla Keskitalolla on takanaan ensimmäinen kausi Kiekko-Espoon riveissä. Hän tehtaili 35 runkosarjaotteluun tehopisteet 3+20 sekä 14 pudotuspeliin pisteet 2+6. Viime kauden aikana hän piipahti myöskin lainalla Liigassa Kärppien riveissä, jossa hän pelasi kaksi ottelua pisteittä.

– Miro on hieno persoona kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella. Iso pala meidän viime kauden joukkuetta ja on hienoa, että saadaan hänet myös tälle kaudelle meidän kanssa rakentamaan matkaamme, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi seuran tiedotteessa.

Keskitalo oli juhlimassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta vuonna 2016. Kyseisessä turnauksessa hän pelasi kuusi ottelua tehoin 0+1.

Liigassa Keskitalo on pelannut kaikkiaan 185 runkosarjan ottelua pistein 4+30 sekä kuusi pudotuspeliä ilman tehoja. Hän on edustanut myöskin TPS:ää, KooKoota sekä Pelicansia.