Ässät tiedottaa vahvistaneensa rivejään puolustaja Ian McCoshenilla. 27-vuotias yhdysvaltalainen saapuu Ässiin yksivuotisen sopimuksella.

McCoshen pelasi viime kaudella AHL:ssä Henderson Silver Knightsin joukkueessa. Fyysinen puolustaja teki 60 ottelussa tehopisteet 2+9.

McCoshen on pelannut urallaan 60 NHL-ottelua tehopistein 4+3 =7 ja 242 AHL-ottelua tehoin 8+45=53.

– Olemme tyytyväisiä, että voimme ilmoittaa NHL-kokemusta omaavan ja parhaassa iässä olevan puolustajan liittyvän Ässiin. Ian McCoshen on puolustuksemme puuttuva palanen ja nyt joukkue on valmis aloittamaan Liigan. Ian on ollut pidetty pelaaja jokaisessa edustamassaan organisaatiossa ja hän tuo varmasti omalla persoonallaan entisestään johtajuutta joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo tiedotteessa.

– Ian on isokokoinen, fyysinen ja kokoisekseen hyvin liikkuva puolustaja. Hän on erinomainen kamppailija, ulottuva ja häntä vastaan on vaikea pelata lähellä maalia ja kulmissa. Ian on urakoinut viime kaudet isoja minuutteja ja hänen roolinsa ammattilaiskaukaloissa on ollut enemmän puolustava, mutta odotamme häneltä myös enemmän osallistumista hyökkäyspeliin, Kerttula jatkoi.