Kanadan joukkue myöhemmin elokuussa pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin on julkaistu viime yönä.

Joukkueeseen kuuluu kolme maalivahtia, kahdeksan pakkia ja 14 hyökkääjää.

Hockey Canada

@HockeyCanada
They’re back! 🇨🇦

2⃣5⃣ players will wear the 🍁 at the 2022 IIHF World Junior Championship in Edmonton.

ROSTER ➡️ hc.hockey/2022WJCRoster
NEWS RELEASE ➡️ hc.hockey/WJCRosterNamed

#WorldJuniors

Pelaajista maalivahti Dylan Garand on jo vuoden 2021 MM-kisojen hopeamitalisti. Kenttäpelaajista kenties kuumin nimi on hyökkääjä Connor Bedard. Hänet varataan NHL:ään ensi kesänä luultavasti ykkösenä.

– Uskomme, että olemme saaneet kasaan joukkueen, joka tarjoaa meille oivan mahdollisuuden voittaa MM-kultaa kotijäällä, pelaajahenkilöstön johtaja Alan Millar sanoi Kanadan Jääkiekkoliiton nettisivuilla.

– Tiedämme sen, että tämä pelaajien ja taustajoukkojen ryhmä edustaa maatamme ylpeänä ja tarttuu tilaisuuteen pelata ainutlaatuisessa kesäturnauksessa.

Kanada kohtaa MM-kisojen alkulohkossa Tshekin, Suomen, Latvian ja Slovakian. Turnaus on normaalisti pelattu vuodenvaihteessa, mutta kahdeksan kuukautta sitten pelin jäivät kesken koronaviruksen räjähtäessä käsiin Edmontonissa ja Red Deerissä.