The Boston Hockey Now’n toimittaja Jimmy Murphy kertoo, että Boston Bruins metsästää vahvistusta hyökkäykseensä. Hänen mukaansa Boston on kiinnostunut Calgary Flamesin veteraanihyökkääjä Milan Lucicista.

Murphy kertoo lähteisiinsä viitaten, että Calgary voisi pidättää osan Lucicin palkasta, jos Boston on valmis hieman parantamaan tarjoustaan.

Lucic olisi varsin erikoinen vahvistus. Hänen sopimustaan pidetään jopa koko NHL-lähihistorian surkeimpana.

Lucic solmi vuonna 2016 seitsemän kauden mittaisen ja 42 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Lucicin taso romahti saman tien, eikä hän ole ollut missään vaiheessa palkkansa arvoinen. Edmonton sai kaupattua Lucicin Calgaryyn, jonka murheena hyökkääjän sopimus on ollut viimeiset kolme kautta.

Bostonille Lucic on entuudestaan tuttu pelaaja. Hän vietti seurassa uransa ensimmäiset kahdeksan kautta.

Viime kaudella Lucic keräsi 82 ottelussa tehot 10+11=21.