St. Louis Blues päätti olla tarjoamatta jatkosopimusta David Perronille. Voimahyökkääjä pelasi seurassa 11 kauden ajan ja oli sinä aikana joukkueen ykköspyssyjä, joten hänen lähtönsä oli monelle yllätys.

Kaikkein ison yllätys oli Perronille itselleen.

– Olen yhä hieman shokissa, että asiat eivät järjestyneet ja miten vuodet menivät. Ymmärrän, että jos he ajattelivat minun tasoni laskevan, niin siinä voi olla syy. Asia on yhä arka minulle. Olen antanut pölyn laskeutua ja siinä on edelleen tekemistä, Perron kommentoi The Athleticille.

Yleinen selitys Perronin lähdölle on, että Blues solmi mieluummin jatkosopimuksen puolustaja Nick Leddyn kanssa, eikä palkkakatossa ollut enää tilaa Perronille.

– Se on ihan okei, se on heidän näkemyksensä. En vain osta tuota näkemystä. En usko, että kyseessä oli joko minä tai Leddy. En usko. Uskon, että loppujen lopuksi, jos haluat tehdä jatkosopimuksen jonkun kanssa, niin teet sen.

Perron solmi lopulta kaksivuotisen sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Hänen vuosipalkkansa on maltillinen 4,75 miljoonaa dollaria.