San Jose Sharks on palkannut joukkueeseensa kaksi uutta pelaajien kehitysvalmentajaa. He ovat entiset NHL-pelaajat, sveitsiläinen Luca Sbisa sekä yhdysvaltalainen Tommy Wingels.

32-vuotias Sbisa lopetti pelaajauransa viime syksynä. Puolustaja pelasi urallaan NHL:ssä 549 runkosarjaottelua (20+93=113) sekä 32 pudotuspeliä (1+7). Hän edusti Philadelphia Flyersia, Anaheim Ducksia, Vancouver Canucksia, Vegas Golden Knightsia, New York Islandersia, Winnipeg Jetsiä ja Nashville Predatorsia. Viime kaudella Sbisa toimi Anaheim Ducksin kehitysvalmentajana.

34-vuotias Wingels löi hokkarit naulaan kesällä 2020. Hyökkääjä edusti NHL-urallaan San Jose Sharksia, Ottawa Senatorsia, Chicago Blackhawksia sekä Boston Bruinsia ja pelasi kaikkiaan 448 runkosarjaottelua (62+81=143) sekä 58 pudotuspeliä (2+6). Uransa kaksi viimeistä kautta Wingels pelasi Sveitsissä Genève-Servette HC:n joukkueessa.

Kaksikosta Wingels on pelannut urallaan myöskin Suomessa. Hän edusti NHL:n työsulkukaudella 2012-13 KooKoota, joka pelasi tuolloin vielä Mestiksessä. Wingels kirjautti silloin 18 pelaamaansa otteluun tehopisteet 8+14=22.