Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Jesperi Kotkaniemen ja Antti Raannan edustama Carolina Hurricanes on kokenut todella valitettavan takaiskun ennen NHL-kauden alkua.

Isoja kesähankintoja tehnyt seura tiedottaa nyt, että Vegas Golden Knightsista hankitun tähtihyökkääjä Max Pacioretty akillesjänne on repeytynyt. Paluu tositoimiin ottaa keskiviikkona suoritettavan leikkauksen jälkeen jopa puolen vuoden toipumisajan.

Pacioretty kärsi jo viime kaudella loukkaantumisista. 33-vuotias laituri pelasi lopulta runkosarjassa vain 39 ottelua ja iski niissä mukavat tehot 19+18=37. Paciorettyn seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu alkavan kauden jälkeen.

Carolina Hurricanes

@Canes
Max Pacioretty will undergo surgery to repair a torn Achilles tomorrow in Raleigh. His expected recovery time is six months.

nhl.com/hurricanes/new…