Porin Ässät on vahvistanut ensi kauden sentteriosastoaan. Joukkue tiedotti perjantaiaamuna tehneensä yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Dominic Turgeonin kanssa.

26-vuotias Turgeon on viettänyt koko tähänastisen uransa Pohjois-Amerikassa. Viime kaudella hän tahkosi AHL:ssä Iowa Wildin paidassa 58 ottelua ja viimeisteli niissä tehopisteet 6+9=15.

AHL-urallaan Turgeon on pelannut kaikkiaan 364 runkosarjaottelua (48+73=121) sekä 22 pudotuspeliä (2+3). Mies on piipahtanut uransa aikana myöskin NHL:n puolella, jossa tilille on tullut yhdeksän ottelua Detroit Red Wingsissä ilman pisteitä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että pystyimme tuomaan Dominic Turgeonin joukkueeseemme. Dominic on kokenut, mutta hän on kuitenkin pelaaja parhaassa iässä. Dominic on esimerkillinen, kovan vaatimustason omaava joukkuepelaaja, joka pelaa aina korkealla työmoraalilla kahteen suuntaan. Hän tuo voittavia elementtejä sekä jäälle että jään ulkopuolelle. Dominic on älykäs pelaaja jäällä niin kiekollisena kuin kiekottomana. Puolustavassa roolissa ja alivoimalla hän on ollut AHL:n eliittiä. Saamme hyvän aloittajan, joka on pelannut sekä yli- että alivoimaa. Lisäksi hän on taitava ruuhka-alueella mistä maalit tehdään, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.