Chicago Blackhawks ja Toronto Maple Leafs ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Chicagoon siirtyivät maalivahti Petr Mrazek sekä draftin ykköskierroksen 25. varausvuoro. Toronto sai puolestaan 2. kierroksen varausvuoron (#38) meneillään olevaan varaustilaisuuteen.

30-vuotias tshekkivahti Mrazek oli epäonnistunut hankinta Torontolta. Hän pelasi lopulta vain yhden kauden seurassa. Tilastot olivat melko karua luettavaa: hän pystyi loukkaantumisten vuoksi pelaamaan vain 20 ottelua tilastoilla 88,8% ja 3,34. Mrazek tienaa kaudesta 3,8 miljoonaa dollaria ja hänen nykyinen sopimus on voimassa vielä kahden kauden ajan.

NHL-urallaan Mrazek on edustanut myös Detroit Red Wingsiä, Philadelphia Flyersiä sekä Carolina Hurricanesia. Kaikkiaan miehen tilillä on 295 runkosarjaottelua ja 29 pudotuspeliottelua.

Blackhawks varasi Sam Rinzelin vaihdossa saamallaan ykköskierroksen 25. varausvuorolla.