Tshekki julkisti joukkueensa Edmontonissa 9.-21.8.2022 pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Joukkueessa on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa sekä 14 hyökkääjää. Ryhmän kirkkaimmat tulevaisuuden nimet ovat tänä kesänä NHL:ään ykköskierroksella varattu kaksikko, puolustaja David Jiricek ja hyökkääjä Jiri Kulich.

Joukkueeseen kuuluu myöskin kaksi Liigasta tuttua nimeä. He ovat Ilveksen hyökkääjä Jakub Kos sekä Tapparan puolustaja Tomas Hamara. Kos pelasi viime kaudella uransa ensimmäiset 17 Liiga-ottelua pistein 1+2. Hamara kirjautti puolestaan tililleen 24 runkosarjaottelua tehoin 0+2 sekä kaksi pudotuspeliä ilman pisteitä.

Lisäksi joukkueesta löytyy muutama sellainen pelaaja, joka on viime vuosina pelannut Suomen kaukaloissa junioritasolla. Heihin lukeutuvat Jukureita edustanut puolustaja Stepan Nemec, Kärpissä pelannut puolustaja Ales Cech sekä Jokereissa viilettänyt hyökkääjä Jaroslav Chmelar.

Tshekki pelaa turnauksen A-lohkossa, johon kuuluvat myös Suomi, Kanada, Slovakia sekä Latvia.

Näet Tshekin nuorten MM-joukkueen alta tai täältä.

Hokej.cz

@webhokejcz
👥 V této sestavě míří čeští junioři na odložené MS v 🇨🇦 Edmontonu! #U20CZE #narodnitym #jakolev

👉🏻 hokej.cz/to-je-obmena-n…