Tom Nilsson on tehnyt sopimuksen Frölunda HC:n kanssa. Siirto on siitä erikoinen, että Ruotsin maajoukkuepaidassa EHT-jäillä esiintynyt puolustaja teki puolisen vuotta sitten kaksivuotisen sopimuksen Örebro HK:n kanssa.

Örebro purki Nilssonin sopimuksen vain pari päivää ennen uutta siirtoa. 28-vuotias pakki ei kerennyt pelata joukkueessa otteluakaan.

Syynä on se, että Nilsson ei Örebron mukaan läpäissyt lääkärintarkastusta. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että pelaaja itse ei koe olevansa millään lailla puolikuntoinen.

Siirtyessään Örebroon Nilsson jätti uppoavan laivan, sillä hänen viidettä vuotta edustamansa Djurgårdens IF tippui kauden päätteeksi Allsvenskaniin. Vuoden 2011 neljännen kierroksen NHL-varauksen ura Pohjois-Amerikassa jäi AHL-tasolle, mutta SHL:ssä otteluita on kerääntynyt 274 kappaletta.