Tshekin NHL-konkarihyökkääjä Michael Frolik on palaamassa ensi kaudeksi kotimaansa pääsarjaan. Tshekkisivusto iSport.cz:n mukaan Frolikin ensi kauden seura on todennäköisimmin Bili Tygri Liberec.

34-vuotias Frolik pelasi viime kauden Sveitsissä Lausanne HC:n riveissä. Hänellä olisi sopimus joukkueen kanssa myöskin ensi kaudesta, mutta tuo sopimus aiotaan purkaa. Mies pelasi seurassa 23 ottelua tehoin 7+7.

Frolik teki pitkän uran NHL:ssä. Hänen tililleen kertyi kaikkiaan 858 runkosarjaottelua (159+225=384) sekä 47 pudotuspeliottelua (7+12=19). Hän edusti Florida Panthersia, Chicago Blackhawksia, Winnipeg Jetsiä, Calgary Flamesia, Buffalo Sabresia sekä Montreal Canadiensia.

Panthers varasi Frolikin kesän 2006 varaustilaisuudessa ykköskierroksen kymmenentenä pelaajana. Hän voitti urallaan Stanley Cupin Blackhawksissa vuonna 2013.

Maajoukkueurallaan Frolik on pelannut kolmet MM-kisat sekä kahdet olympialaiset. Palkintokaapista löytyy kaksi MM-pronssia.

Frolik on HC Kladnon kasvatti. Hän edusti seuraa viimeksi kaudella 2005-06 ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan. Tuon jälkeen Frolik on pelannut kotimaassaan ainoastaan NHL:n työsulkukaudella 2012-13, jolloin hän edusti Pirati Chomutovia.